MAMMAL 43: Vrchoľné Súboje a Emócie na Nezaplatenie! Poprvý krát naživo na WWW.NETKY.SK!

NETKY.SK • 17 Január 2024, 12:30 • 2 min
MAMMAL 43: Vrchoľné Súboje a Emócie na Nezaplatenie! Poprvý krát naživo na WWW.NETKY.SK!

Bratislava, 20.1.2024 - Kings Gym Bratislava. Už v nedeľu sa v Kings Gym Bratislava uskutoční jedinečné ligové kolo MAMMAL 43, pod záštitou Slovenského zväzu MMA. Očakávajte vzrušujúce súboje v MMA, kde sa stretnú nielen začínajúci zápasníci, ale aj ostrielaní matadori. Tohtoročný turnaj bude nabitý adrenalínom, a to najmä vďaka návratu Mareka Medovarského po zranení.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Marek, už teraz ozdobený opaskom šampióna ligy MAMMAL, predvedie svoje umenie v zápase, ktorý by mohol byť jeho posledným v lige. Stane sa tvárou slovenského MMA a postaví sa proti neporazenému bojovníkovi z Maďarska s pôvodom z Kazachstanu, ktorý má skóre 6-0-0. Zápas plný napätia a odhodlania, ktorý si jednoducho nesmiete nechať ujsť.

Marek Medovarski nie je len obľúbeným šampiónom ligy MAMMAL, ale aj talentovaným reprezentantom slovenskej MMA. Je stabilným členom slovenskej reprezentácie, šampiónom amatérskej MMA ligy MAMMAL, držiteľom pásu poľskej organizácie MMA Maximus a vicemajstrom Balkánu vo federácii WAKO.

Okrem toho sa môžeme tešiť na iné vzrušujúce súboje, ako je stretávka medzi Adamom Mrabetom z Amsterdamu a mladým talentom z MATTIX MMA Prešov, Tristanom Trepákom, ktorý má skóre 7-1-0. Súčasťou podujatia budú aj zápasy v rôznych vekových a váhových kategóriách, vďaka čomu si prídu na svoje všetci fanúšikovia MMA.

Medzi ďalšími zaujímavými súbojmi je aj zápas mladého reprezentanta Slovenska MMA, Timoteja Garaja, ktorý sa stretne so šikovným reprezentantom HALMI Valetudo z Maďarska. A samozrejme, nezabudnuteľné momenty nám prinesie boj o reprezentačný dres medzi Adriánom Křenom (Gladiators Team Gym Partizánske), Jakubom Ihlárom (Fight School Sparta Nitra) a Maximom Nikolovom (OFA Bratislava).

 

Tešíme sa tiež na ženské zápasy, vrátane súboja medzi reprezentantkou Slovenska, Kostyk Oleksandrynou zo Spartakus Fight Gym, a maďarskou reprezentantkou Erzsebet Mehesz z Wolf Fight Club.

 

Súboje zahŕňajú kluby zo Západného, Stredného a Východného Slovenska, doplnené o výrazné zastúpenie maďarských zápasníkov a jedného bojovníka z Kazachstanu.” Dopĺňa prezident Slovenského zvazu MMA, Marek Herda

MAMMAL 43 sľubuje veľkú porciu skvelých zápasov a vášnivých emócií. Nechajte sa strhnúť do sveta MMA už túto nedeľu!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies