VIDEO Maličká Zoe Earwicker je asi najroztomilejším fanúšikom Arsenalu

NETKY.SK • 26 Február 2016, 18:00 • 2 min
VIDEO Maličká Zoe Earwicker je asi najroztomilejším fanúšikom Arsenalu

LONDÝN – Na internete sa objavilo roztomilé video, ktoré určite zlepší náladu všetkým fanúšikom londýnskeho Arsenalu.

slovakia

left justify in out

Kanonieri v utorok podľahli Barcelone 0-2 a zdá sa, že v Lige majstrov skončia. V zápase dokonca prišli do konca sezóny aj o zraneného Alexa Oxlade-Chamberlaina, čo fanúšikov Arsenalu určite neteší.

 

Jeden mladý fanúšik však zostáva stále pozitívne naladený. Je to vlastne fanúšička a je pravdepodobne najroztomilejšia v celom Anglicku.

Dvojročná Zoe Earwicker, ktorá videla prvý zápas Arsenalu, keď mala ešte len 24 hodín, spieva niektoré klasické chorály Arsenalu. Naučila sa ich od svojho otca Stevena, ktorý je skalným fanúšikom Kanonierov a celé sa to podarilo zachytiť na video.

Maličká Zoe spieva o Dennisovi Bergkampovi, Robertovi Piresovi, Patrickovi Vieirovi a rovnako aj o odvekom rivalovi Tottenhame. Zatiaľ síce nemôže chodiť s ockom na zápasy priamo na štadión, ale keď ten čas príde, tak bude dobre pripravená.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies