Maldini sa pustil do súčasného vedenia AC: Zničili mi moje Miláno

NETKY.SK • 18 Marec 2014, 16:03 • 2 min
Maldini sa pustil do súčasného vedenia AC: Zničili mi moje Miláno

MILÁNO - Bývalý legendárny futbalový obranca a dlhoročný hráč AC Miláno Paolo Maldini sa kriticky vyjadril na adresu súčasného vedenia talianskeho veľkoklubu.

slovakia

left justify in out

Sedemnásobný európsky klubový šampión sa herne i výsledkovo trápi, po 28. kole Serie A mu patrí v tabuľke až 11. priečka. Zmenu k lepšiemu nepriniesla ani trénerská výmena, keď Massimiliana Allegriho nahradil nedávno na poste bývalý hráč "rossoneri" Clarence Seedorf.
      

"Miešajú sa vo mne pocity hnevu a sklamania," uviedol Maldini pre utorňajšie vydanie denníka La Gazzetta dello Sport. "Ani nie tak pre výsledky, ako pre celkový dojem a renomé, ktoré poškodzujú. Rúcajú všetko, čo sa tvrdou prácou posledných desať rokov budovalo. Zničili mi moje Miláno," vyjadril sa kriticky niekdajší vynikajúci ľavý obranca, na konci kariéry nastupujúci aj na poste stopéra.
      

Milánčania sa v uplynulých rokoch zbavili viacerých hviezd vrátane švédskeho kanoniera Zlatana Ibrahimoviča či brazílskeho obrancu Thiaga Silvu, v úvode sezóne predali do Schalke 04 aj Kevina-Princea Boatenga, ktorý im tesne predtým vystrieľal postup do skupinovej fázy Ligy majstrov. V nej sa púť AC skončila už v osemfinále, kde účastník Serie A vypadol s Atleticom Madrid po výsledkoch 0:1 a 1:4.
      

"Cítim sa z toho hrozne. Všetko zničili, je mi z toho na zbláznenie. Nedokážeme súperiť s Juventusom Turín či najlepšími desiatimi klubmi v Európe. Nemáme žiadny projekt," hnevá sa bývalý taliansky reprezentant, ktorý v drese AC trikrát vyhral Európsky pohár majstrov a dvakrát Ligu majstrov. Podľa neho nemá súčasné vedenie na čele s Adrianom Gallianim a Barbarou Berlusconiovou žiadnu víziu o smerovaní klubu: "Myslím si, že nemajú ani páru o futbale."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies