Maldini lezie Beckhamovi do kapusty

NETKY.SK • 21 Máj 2015, 10:38 • 2 min
Maldini lezie Beckhamovi do kapusty

MIAMI - Bývalý obranca AC Miláno Paolo Maldini a mediálny magnát Riccardo Silva sa spolu chystajú založiť futbalový klub v druhej najvyššej súťaži v Severnej Amerike (NASL) FC Miami.

slovakia

left justify in out

Celý projekt zastrešuje medzinárodná skupina investorov na čele s Antoniom Barretom, skúseným biznismenom v oblasti športu a televízie, ktorý bude ako Miamčan výkonným riaditeľom. Vstup tímu do súťaže je naplánovaný na rok 2016.

 

"Som hrdý a vzrušený, že môžem byť súčasťou tohto dobrodružstva, verím v úspech nášho projektu a myslím si, že môže len pomôcť rozvoju futbalu v USA," povedal Maldini. "Som rád, že môžem podporiť myšlienku, ktorá neprináša do Miami len špičkový futbal, ale má aj charitatívny charakter," doplnil 46-ročnú legendu Silva.

 

North American Soccer League (NASL) má v súčasnosti 11 účastníkov z USA a Kanady, najznámejšou značkou je New York Cosmos.

 

V Miami by mal v budúcnosti sídliť aj klub elitnej MLS, v čom sa angažuje iný bývalý hráč David Beckham. Projekt sa zatiaľ nachádza v štádiu hľadania pozemku pre štadión.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies