Malá ríša je slovensko-islandská dráma, v ktorej si zahral aj Attila Végh

NETKY.SK • 13 November 2019, 09:26 • 2 min
Malá ríša je slovensko-islandská dráma, v ktorej si zahral aj Attila Végh

BRATISLAVA - Medzinárodné herecké obsadenie a romantický dobový príbeh, taký je nový slovensko-islandský film.

slovakia

left justify in out

Romantická dobová dráma s medzinárodným hereckým obsadením z producentskej dielne spoločnosti FilmFrame bola inšpirovaná slovenským divadelným predstavením Debris Company - Epic.

 

Rozpráva nadčasový príbeh z obdobia vojny, v ktorom sa jeho postavy dostanú do hraničných životných situácií. Hlavná dejová línia sleduje dva "protikladné" páry - Evu s Jackom a Bara s Cat, ktorí hľadajú šťastie každý po svojom.

 

Mladá Eva pracuje v továrni arogantného zbohatlíka Bara, aby sa uživila, kým sa jej manžel vráti z vojny. Ten jedného dňa dezertuje a vracia sa domov s nádejou, že všetko bude tak, ako predtým. Do dediny však nečakane prichádza aj záhadná Cat, ktorá pozná jeho minulosť a pre vlastné prežitie je schopná urobiť skutočne všetko. Informoval Itafilm. 

 

img

Attila Végh vo filme Malá Ríša

 

Príbeh vnukne otázku, či ľuďom môže lož pomôcť prežiť. Postavy svojím konaním nútia divákov sa zamyslieť, či je možné zachovať si vlastnú tvár aj v hraničných situáciách.

 

 

Slávnostná premiéra sa uskutoční túto sobotu 16.11. v kine Cinemax Bory Mall.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies