Mak opäť v zostave Norimbergu, prihral na jediný gól tímu

NETKY.SK • 21 Október 2013, 13:01 • 2 min
Mak opäť v zostave Norimbergu, prihral na jediný gól tímu

NORIMBERG - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak nastúpil v sobotu po 49 dňoch na duel najvyššej nemeckej súťaže I. bundesligy v drese svojho zamestnávateľa 1. FC Norimberg.

slovakia

left justify in out

Do zápasu 9. kola proti Eintrachtu Frankfurt zasiahol v 60. minúte a tri minúty pred koncom riadneho hracieho času asistoval na gól Josipovi Drmičovi. Presný zásah 21-ročného švajčiarskeho útočníka určil konečnú podobu výsledku - 1:1. "Som rád, že som sa po dlhšom čase objavil na ihrisku a tréner mi dal dôveru. Dostal som príležitosť na tridsať minút a myslím si, že som s nimi naložil dobre. Okrem asistencie som mal aj zopár šancí," uviedol 22-ročný rodák z Bratislavy Mak pre svoj oficiálny web. "Najdôležitejšie však bolo, že sme neprehrali, strelili gól, ktorý znamenal zisk bodu. Po vysokej domácej prehre s Hamburgom sme chceli vo Frankfurte niečo získať, v závere sa nám dokonca naskytla šanca na víťazstvo," dodal slovenský ofenzívny stredopoliar, ktorý absentoval v zostave Norimbergu od duelu 4. kola proti Augsburgu (hralo sa 31. augusta 2013).

Norimberg figuruje po deviatich kolách I. bundesligy na 16. mieste tabuľkového poradia so ziskom šiestich bodov za šesť nerozhodných výsledkov. V prebiehajúcej ligovej sezóne Makov klub stále čaká na víťazstvo. Obeťou slabých výsledkov sa stal tréner Michael Wiesinger, ktorého dočasne pri kormidle Norimbergu nahradil tréner rezervného tímu Roger Prinzen. "Atmosféra v klube je stále napätá, v bundeslige sme ešte nevyhrali a v piatok na nás čaká ďalší ťažký zápas v Stuttgarte. V priebehu budúceho týždňa by mal prísť nový tréner, ale kedy sa tak presne stane a kto to bude, zatiaľ nevieme," uzavrel Róbert Mak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies