Doprajte si ustrice - výnimočné afrodiziakum pre neopakovateľný Valentínsky zážitok

NETKY.SK • 3 Február 2024, 16:20 • 2 min
Doprajte si ustrice - výnimočné afrodiziakum pre neopakovateľný Valentínsky zážitok

Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok plný náruživosti a romantiky s exkluzívnym Valentínskym balíčkom. Ústrice, po stáročia známe afrodiziakum, vás zavedú na cestu zmyselnosti a štýlu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Balíček obsahuje 8 x ústrice veľkosti No. 2, ďalej 1 x plechovku 30g francúzskeho kaviáru a 1 x fľašu 200 ml Moët Rose Champagnera za len 135€. Pre váš extra pôžitok si môžete priobjednať zlatú fľašu za cenu 150€. Tento unikátny balíček ponúka osviežujúcu kombináciu luxusu a vášne. Ponúkame vám príležitosť zdieľať túto špeciálnu skúsenosť so svojou polovičkou. Objednajte si túto extra ponuku teraz, a balíčky vám budú dodané 2 dni pred vaším veľkým dňom priamo do vášho domova.

Prekvapte svoju lásku štýlovým a vášnivým Valentínskym zážitkom s balíčkom plným chutí a luxusu. Nech sa vaše srdce rozmaznáva nielen láska, ale aj tieto lahodné pochúťky, ktoré zaručene prebudia váš zmyselný zážitok!

Viac informácií nájdete na www.theluxuryseafood.com.

 

Ústrice ako afrodiziakum

Ako píše web IFL Science, hovorí sa, že ustrice jedli už rímski panovníci. Z iných príbehov sa zas dozviete, že slávny zvodca Giacomo Casanova každé ráno konzumoval desiatky ustríc, aby sa pripravil na zvyšok dňa.

Ustrice sú ospevované najmä kvôli množstvu zinku, ktorý obsahujú. Menej ako 100 gramov ustríc obsahuje až 74,1 miligramu zinku, čo predstavuje 673 % dennej dávky minerálu, ktorú človek potrebuje. Takisto vo všeobecnosti lastúrniky (nielen ustrice) obsahujú aj veľké množstvo kyseliny D-asparágovej, ktorá tiež podporuje produkciu testosterónu, informuje štúdia publikovaná prostredníctvom PubMed.

Ústrice si teda rozhodne zaslúžia mať svoje miesto vo vašom jedálničku, či už v čerstvej podobe či ako prirodzený celistvý doplnok stravy.

  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucie Balgová
Článok obsahuje sponzorované odkazy; text: The Luxury Seafood, Interez / IFL Science, PubMed, Goodie, Foto: The Luxury Seafood
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies