Majtán podstúpi operáciu až v zime

NETKY.SK • 4 August 2014, 13:34 • 2 min
Majtán podstúpi operáciu až v zime

SENICA - Vykĺbené rameno nemalo pôvodne pustiť útočníka futbalového klubu FK Senica Tomáša Majtána na trávnik poriadne dlho, zakončovateľ Záhorákov to však riskol a v sobotu odohral v ich drese prvý súťažný zápas. V rámci 4. kola Fortuna ligy nastúpil od 64. min do stretnutia na ihrisku Zlatých Moraviec (0:0) a plánovanú operáciu odložil až na zimnú prestávku.

slovakia

left justify in out

"Viem, že je to riziko, ale veľmi som túžil hrať. Preto som sa s lekármi dohodol na tomto variante," povedal pre fortunaliga.sk Tomáš Majtán, ktorý prestúpil do Senice pred začiatkom tejto sezóny z poľského Górnika Zabrze. "Vždy je náročné po zranení naskočiť do zápasového rytmu, ale myslím si, že som to zvládol. Rameno držalo, nemal som však žiadny súboj, takže uvidíme, aké to bude v ďalších stretnutiach," poznamenal bratislavský rodák, ktorý mal rovnaké zranenie už pred dvoma rokmi. 

 

Seničania v ligovom ročníku 2014/2015 ešte neprehrali, z víťazstva sa však tešili len raz - v 1. kole zdolali doma Myjavčanov 1:0. "V Zlatých Moravciach bola naša hra dobrá, škoda, že sa nám nepodarilo skórovať, šance sme na to mali. Súper bol nepríjemný najmä strelami zo strednej vzdialenosti, nás podržal Mišo Šulla. Myslím si, že sme boli lepším a futbalovejším tímom, naše príležitosti sme však nedotiahli do úspešného konca," zhodnotil duel na štadióne ViOnu Tomáš Majtán a na záver dodal: "Všetky doterajšie zápasy sme mohli vyhrať, no v Banskej Bystrici sme stratili dvojgólový náskok a proti Žiline nám chýbalo trochu povestného šťastia. Nevidím to tragicky, je len začiatok sezóny, no treba to zlomiť nejakým momentom a verím, že potom sa povezieme na víťaznej vlne." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies