Maduar predstavili skladbu Can U Feel It

NETKY.SK • 9 November 2016, 16:21 • 2 min
Maduar predstavili skladbu Can U Feel It

BRATISLAVA - Slovenská skupina Maduar predstavila novú skladbu s názvom Can U Feel It. V tanečnej novinke hosťuje víťazka prvej sezóny súťaže Hlas Česko Slovenska Ivanna Bagová. Ide o prvý singel z pripravovaného albumu, ktorým chce dvojčlenná formácia osláviť 30 rokov na hudobnej scéne.

slovakia

left justify in out

K piesni vznikol aj videoklip v štýle road movie, ktorý je od pondelka dostupný na službe YouTube. "Samotný videoklip mapuje jeden pracovný týždeň kapely. Aj keď nejde o profesionálne zábery, je výbornou mozaikou všetkého, čo sme za tých sedem dní zažili, koho sme za ten čas stretli, a odhaľuje našu prirodzenú tvár - akí vlastne sme. Celkovo ide z klipu veľmi pozitívna energia a svojou atmosférou sa perfektne hodí ku skladbe, ktorá rozpráva o dobrom pocite z toho, keď môžete robiť to, čo vás baví. A nás hudba nielen baví, ale aj napĺňa," priblížil člen skupiny Juraj Matyinko, ktorý v nej pôsobí s bratom Ladislavom.


Okrem spoločného singla pripravuje Maduar spolu s 23-ročnou speváčkou aj ďalšie aktivity. Prvou z nich je spoločné videoturné, na ktorom kapela spolu s rodáčkou z ukrajinského mesta Iršava predstaví prierez celej tvorby Maduaru. Druhou je nová verzia balady Prosba, ktorú skupina vydala na svojom druhom albume Space (1995), pričom teraz ju plánuje uviesť v Ivannkinom podaní. "Spolupráca s Ivannkou Bagovou je pre nás veľkou vzpruhou a silne nás motivuje pri našej ďalšej práci. Jej talent, energia a elán sú pre nás hnacím motorom, ktorý nás ženie vpred a ktorý dodáva našej tvorbe potrebnú sviežosť, ktorú sme mali v 90. rokoch. Sme jej za to veľmi vďační a tešíme sa na ďalšie spoločné aktivity vyplývajúce z našej kooperácie. V blízkej budúcnosti dokonca uvažujeme aj nad prípravou jej sólového albumu," uviedol Juraj Matyinko na margo interpretky, ktorá v roku 2012 vydala debutový album Oheň v duši.


Skupina Maduar vznikla v roku 1986 v Rimavskej Sobote. Vo formácii pôsobili okrem menovaných napríklad aj Ladislav Dulovič alebo Lyda Balcarová. Na konte majú albumy I Feel Good (1994), spomínaný Space, Ten (1996), La Chita (1997) alebo Walk This Way (2000). Medzi ich hity patria aj skladby Do It, Anjel, Mystic Party, La Chita alebo Ramaya.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies