Macko opäť kandidátom na predsedu STZ

NETKY.SK • 28 November 2014, 17:10 • 2 min
Macko opäť kandidátom na predsedu STZ

BRATISLAVA - V sobotu si tenisti opäť zvolia prezidenta na ďalšie štvorročné obdobie. Kongres Slovenského tenisového zväzu od 10.00 h v Národnom tenisovom centre bude v poradí siedmym v ére samostatnosti.

slovakia

left justify in out

Kandidátom na funkciu šéfa STZ je opäť Tibor Macko, ktorého na tento post odporučil výkonný výbor STZ. Úradujúci prezident teraz zavŕši štvrté funkčné obdobie od roku 1998. Informuje o tom server STZ.

Hlavnými bodmi programu budú správy o činnosti a hospodárení zväzu, spoločností STZ marketing a NTC za obdobie rokov 2011 - 2014. Na kongrese odznie aj návrh koncepcie rozvoja STZ na obdobie rokov 2015 - 2018. Súčasťou kongresu je aj tradičné oceňovanie členov STZ za rozvoj tenisu. 

 

Po skončení kongresu zasadne Rada STZ, ktorá schvaľuje úpravu športovo-technických predpisov, hospodárenie zväzu, volí predsedu a predsedníctvo rady, členov Výkonného výboru STZ a kontrolných orgánov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies