Macedónske médiá: Reprezentácia je svätá, príďte na štadión!

NETKY.SK • 15 November 2014, 10:51 • 2 min
Macedónske médiá: Reprezentácia je svätá, príďte na štadión!

SKOPJE - Tvrdenie, že futbalový najcennejší dres je práve ten reprezentačný, dokonale platí aj v Macedónsku. Slovenský národný tím nastúpi v sobotu večer v Skopje na štadióne Arena Filipa II.

slovakia

left justify in out

Macedónskeho (začiatok o 20.45 h) proti domácej reprezentácii a tamojšie médiá vyzvali fanúšikov, aby prišli podporiť svojich krajanov. "Všetci sme súčasťou tohto tímu. Faktom je, že náš tím je mladší ako v minulosti a ešte je príliš skoro na dosahovanie senzačných výsledkov, ale to neznamená, že by sme nemali maximálne podporovať svoj tím. Incident medzi Adisom Jahovičom a Danielom Georgievským nesmie mať vplyv na atmosféru v mužstve. Príďte dnes večer na do Arény Filipa II.! Všetci sa spoločne pokúsme poraziť Slovensko. Naša reprezentácia je svätá a všetci do nej patríme. Rešpektujme to a ukážme správny príklad toho, ako by to malo v budúcnosti vyzerať," hlási portál NewTime. 

 

Slováci majú so svojím súperom priaznivejšiu bilanciu (6 zápasov - 4 víťazstvá, 2 remízy, 0 prehier, skóre 12:2). Posledný vzájomný zápas týchto dvoch mužstiev sa uskutočnil pred viac ako tromi rokmi (11. októbra 2011, pozn.), v záverečnom zápase kvalifikácie o postup na ME 2012 sa v Skopje zrodila remíza 1:1. Predtým dokázali Slováci v hlavnom meste Macedónska dvakrát zvíťaziť. V kvalifikácii ME 2004 triumfovali 2:0 a na jeseň 2001 v bojoch o svetový šampionát 2002 v Kórejskej republike a Japonsku zdolali svojho súpera presvedčivo 5:0, čo je doteraz jedna z najvyšších prehier tejto balkánskej krajiny v histórii. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies