Má veľký problém: Do nemocnice ho po nehode prišlo pozrieť 17 priateliek

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 16:29 • 2 min
Má veľký problém: Do nemocnice ho po nehode prišlo pozrieť 17 priateliek

PEKING – Došli na neho! Číňanovi sa prevalila jeho aférka s niekoľkými ženami naraz po tom, čo 17 jeho frajeriek prišlo za ním do nemocnice po dopravnej nehode.

slovakia

left justify in out

Muž, ktorý bol čínskymi médiami identifikovaný ako pán Yuan z mesta Changsha v provincii Hunan, údajne randil so všetkými týmito ženami a s jednou mal podľa South China Morning Post aj dieťa.

 

S niekoľkými ženami to ťahal mesiace, dokonca až roky, avšak jeho aférky sa prejavili po tom, čo lekár kontaktoval jeho milované po dopravnej nehode.

 

„Veľmi som sa bála, keď som sa dopočula, že je v nemocnici,“ povedala Xiao Li, ktorá bola s Yuanom 18 mesiacov. „Ale keď som videla ako prichádzajú ďalšie a ďalšie nádherné dievčatá, už som ďalej nemohla plakať,“ dodala Xiao pre noviny Xiaoxiang Chen Bao. Li ďalej povedala, že ostatné ženy mu dávali peniaze, jedna ho „dotovala“ neuveriteľných 9 rokov. Jedna z jeho priateliek povedala, že si už údajne plánovali aj svadbu.

 

Yuan má okrem 17-tich nahnevaných priateliek na krku aj obvinenie. Polícia ho obvinila z niekoľkonásobného podvodu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies