Lyžiarske podmienky sú ešte stále dobré až veľmi dobré

NETKY.SK • 22 Marec 2015, 10:12 • 2 min
Lyžiarske podmienky sú ešte stále dobré až veľmi dobré

BRATISLAVA - Lyžiarske podmienky v slovenských strediskách sú dobré až veľmi dobré. V prevádzke je stále ešte do 50 zimných areálov, prevažne v severnejších lokalitách.

slovakia

left justify in out

Výška snehovej vrstvy sa pohybuje od 25 centimetrov vo východoslovenskom stredisku Renčišov - Búče do 115 centimetrov v Lomnickom sedle. Na väčšine lyžiarskych svahov je v priemere 30 až 55 centimetrov snehu. Ako informovala Ľubica Styková z Holiday Info, lyžovať sa dá napríklad v Nízkych Tatrách, kde je v prevádzke ešte 12 stredísk. Rovnaký počet otvorených lyžiarskych stredísk je aj vo Vysokých, Západných a Belianskych Tatrách. Napríklad v stredisku Roháče- Spálená je 90 centimetrov snehu, v Skicentre Strednica - Ždiar je 60 centimetrov snehu, v Ski Bachledová a v Lopušnej doline sa dá lyžovať na 55 centimetroch snehu. Upravené zjazdovky sú aj na Orave a Kysuciach, vo Veľkej a Malej Fatre, na Skalke, v Králikoch v Kremnických vrchoch či na Plejsoch a Kojšovskej holi na východe Slovenska. Od pondelka ostane v prevádzke do 30 stredísk.

 

Aktuálne informácie o počasí sa dozviete na našej stránke www.pocasiepredpoved.sk
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies