Lúpež banky v Bratislave: Z pobočky na Miletičovej ulici si odniesol 5-tisíc!

NETKY.SK • 4 September 2014, 10:57 • 2 min
Lúpež banky v Bratislave: Z pobočky na Miletičovej ulici si odniesol 5-tisíc!

BRATISLAVA - Policajti intenzívne pátrajú po páchateľovi dnešného lúpežného prepadu v pobočke banky na Miletičovej ulici v druhom Bratislavskom okrese.

slovakia

left justify in out

Podľa prvotných zistení dosiaľ neznámy páchateľ, ozbrojený krátkou guľovou zbraňou, vošiel do priestorov pobočky banky okolo 9.30 h a pod hrozbou zbrane žiadal od pracovníčky vydanie finančnej hotovosti. Podľa súčasných zistení si z pobočky banky odniesol hotovosť predbežne odhadnutú na 5000 eur a následne ušiel smerom k trhovisku na Miletičovej ulici v Bratislave. Medzi odcudzenými peniazmi by sa mal nachádzať aj farbiaci balíček. Lúpež sa zaobišla bez zranení.

 

Ide o muža vysokého približne 170 centimetrov, tvár si mal maskovať čiernymi slnečnými okuliarmi. Oblečenú mal mať hnedú bundu, čierne nohavice, na hlave mal mať čiernu šiltovku a na rukách rukavice. Odcudzenú finančnú hotovosť si mal odniesť v igelitovej taške čierno-oranžovej farby.

 

V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc. "V prípade, ak si občania všimli okolo 9.30 h na Miletičovej ulici v Bratislave a v jej blízkom okolí unikajúceho muža, alebo akékoľvek podozrivé konanie osoby, žiadame ich, aby nám informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uviedla Karina Považanová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies