Útočníka, ktorý rozbíjal autá na diaľnici D1, už vyšetruje polícia

NETKY.SK • 5 September 2019, 16:06 • 2 min
Útočníka, ktorý rozbíjal autá na diaľnici D1, už vyšetruje polícia

TRNAVA - Polícia SR už vyšetruje obzvlášť netradičný prípad, pri ktorom musela zasiahnuť ešte počas včerajších hodín. prípad sa odohral na diaľnici D1 medzi Piešťanmi a Trnavou.

slovakia

left justify in out

Polícia vyšetruje prípad 40-ročného Bratislavčana, ktorý vo včerajších hodinách napadol s teleskopom vodičov na diaľnici D1. Svojím vozidlom krátko pred 14.00 h zablokoval naprieč jazdnými pruhmi osobné auto a kamión. Obuškom im začal rozbíjať okná a kričal na vodičov, aby si vystúpili z áut a ľahli si na zem.

 

img

 

"V ohrozovaní a rozbíjaní pokračoval vzápätí ďalej aj na diaľničnom odpočívadle, ako aj v opačnom smere na Trnavu," informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

 

Muž na mieste poškodil 9 automobilov, medzi ktorými boli aj zahraničné ŠPZ. "Počet poškodených áut bude pravdepodobne vyšší. Muž bol vodičmi obmedzený na osobnej slobode a vzápätí zadržaný policajnými hliadkami. Škody na porozbíjaných autách polícia stále zisťuje," doplnila hovorkyňa.

 

img

 

Útočník sa pri incidente zranil a momentálne je hospitalizovaný. Motív jeho konania stále nie je jasný. Mužovi hrozí trestné stíhanie pre všeobecné ohrozenie, poškodzovanie cudzej veci a výtržníctva. 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies