Lupe Fiasco: Roy bude môj posledný album

NETKY.SK • 10 Január 2016, 19:34 • 2 min
Lupe Fiasco: Roy bude môj posledný album

LOS ANGELES - Americký rapper Lupe Fiasco uviedol, že pripravovaný album Roy bude jeho poslednou nahrávkou.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde v piatok 8. januára napísal:" "Roy" bude môj posledný album. LUPend (end v preklade znamená koniec, pozn. SITA)". Interpret v decembri informoval, že v priebehu roka plánuje vydať tri nové albumy, ktoré by mali vyjsť pod názvami Drogas, Skull a spomínaný Roy. 

 

Tridsaťtriročný rodák zo Chicaga však v tom čase vyhlásil, že v zime 2017 chce uviesť na trh pokračovanie svojej druhej štúdiovky The Cool (2007), ktorá by sa mala volať The Cool 2. Či ju nakoniec vydá, zatiaľ nie je známe.

 

Lupe Fiasco, vlastným menom Wasalu Muhammad Jaco, pochádza z Chicaga a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2006, keď vydal debutový album Food & Liquor. Ten obsahoval hity ako napríklad Kick, Push alebo Daydreamin. O rok neskôr nasledovala spomínaná druhá štúdiovka The Cool, na ktorej hosťoval aj Snoop Dogg. V roku 2008 oznámil, že jeho ďalším albumom bude trojdisková nahrávka LupE.N.D., ktorá bude zároveň aj jeho poslednou. Práce na tomto albume však neskôr odložil na neurčito a namiesto toho nahral album Lasers (2011), s ktorým dobyl americký rebríček Billboard 200. Na ten nadviazal nahrávkou Food & Liquor II: The Great American Rap Album Pt. 1 (2012), pričom predvlani plánoval vydať jej druhú časť. Svoje rozhodnutie však zmenil a namiesto toho začal pracovať na albume Tetsuo & Youth (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies