Lukáš Janič na hosťovanie do MFK Ružomberok

NETKY.SK • 11 September 2014, 17:31 • 2 min
Lukáš Janič na hosťovanie do MFK Ružomberok

BRATISLAVA - Vedenie slovenského futbalového klubu najvyššej súťaže MFK Ružomberok angažovalo do svojich radov kmeňového hráča MFK Zemplín Michalovce Lukáša Janiča, ktorý naposledy hosťoval v ďalšom druholigovom klube ŠKF Sereď.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný stredopoliar (nar. 30. decembra 1986) po dohode zúčastnených strán prichádza pod Čebrať na hosťovanie do konca sezóny 2014/2015. Informuje o tom oficiálna internetová stránka ružomberského klubu, ktorému patrí po 8. kole Fortuna ligy v tabuľke až 10. miesto so 7 bodmi.

 

"Príchodom tohto ofenzívneho stredopoliara by mala narásť naša sila smerom dopredu, minimálne ako väčšia podpora pre útočníka Adama Zreľáka," uviedol na margo novej akvizície športový riaditeľ MFK Ružomberok Erik Kendera. 

 

Rodák z Prešova Lukáš Janič hral v doterajšej kariére v Odeve Lipany, Michalovciach, MFK Košice, následne si vyskúšal zahraničné pôsobenie v poľských kluboch Korona Kielce a Sandecja Nowy Sacz. V júli 2012 sa vrátil na Slovensko - prestúpil do Zlatých Moraviec. Vlani odišiel do českého tímu FK Teplice, po návrate do Michaloviec, odkiaľ viedli jeho kroky na hosťovanie do Serede. Za tamojší ŠKF strelil v jesennej časti tejto druholigovej sezóny tri góly. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies