Lukaku sťahuje svoju rodinu preč z bruselského domova

NETKY.SK • 24 November 2015, 09:49 • 2 min
Lukaku sťahuje svoju rodinu preč z bruselského domova

BRUSEL - Belgický futbalový reprezentant Romelu Lukaku sa rozhodol z obavy o bezpečnosť svojich najbližších presídliť celú rodinu žijúcu v bruselskej štvrti Molenbeek. Ako je známe, po parížskych teroristických útokoch viedli viaceré stopy až do belgickej metropoly. V spomenutej časti mesta, v ktorej žijú prevažne prisťahovalci zo zahraničia, urobila polícia v ostatných dňoch niekoľko razií.

slovakia

left justify in out

"Žijem v Molenbeeku. Mal som tam šesť rokov byt, nikdy som tam však nespozoroval nejaké problémy. Teraz je to však zložitejšie, panuje tam ostražitosť najvyššieho stupňa. Bezpečnosť mojej rodiny je prvoradá. Môj brat už nežije v Bruseli, snažíme sa presťahovať čo najskôr tak, aby mojim blízkym nič nehrozilo," cituje portál fourfourtwo.com slová 22-ročného útočníka anglického Evertonu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies