Luis Suárez a Fernando Torres sa vrátia do Liverpoolu

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 20:05 • 2 min
Luis Suárez a Fernando Torres sa vrátia do Liverpoolu

LIVERPOOL – Tento mesiac si to do Liverpoolu namieria tí najlepší futbalisti sveta, aby tu odohrali špeciálny charitatívny zápas.

slovakia

left justify in out

Zápas je na programe v nedeľu 29.marca a proti sebe nastúpia dva "All-Star" tímy, ktorých kapitánmi budú Steven Gerrard a Jamie Carragher. Zápas je organizovaný oficiálnou charitatívnou nadáciou Liverpool FC Foundation a výťažok bude venovaný na komunitné programy, ktoré pomáhajú mladým aj dospelým po celom meste.

Mnoho hráčov už potvrdilo účasť, vrátane bývalých hviezd Liverpoolu ako Luis Suárez, Xabi Alonso či Fernando Torres. Ďalší hráči Premier League ako John Terry a Didier Drogba sa na charitatívny zápas prihlásili tiež.

Do zápasu zasiahnu aj súčasní hráči Liverpoolu, ktorí práve nebudú plniť reprezentačné povinnosti a rovnako aj niektoré hviezdy futbalovej Akadémie Liverpoolu.

Steven Gerrard opustí Liverpool na konci tejto sezóny, keď sa na prestupe dohodol s tímom LA Galaxy z americkej MLS.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies