Muž ukradol auto, ktoré šiel vrátiť. Na mieste ho už čakali trnavskí kriminalisti

NETKY.SK • 6 Apríl 2021, 20:59 • 2 min
Muž ukradol auto, ktoré šiel vrátiť. Na mieste ho už čakali trnavskí kriminalisti

Trnavskí kriminalisti spolu s policajtmi z Pohotovostnej motorizovanej jednotky zadržali muža priamo pri čine.

slovakia

left justify in out

Policajti v trnavskom kraji riešili ďalšiu kurióznu krádež. 31-ročný muž odišiel, bez dovolenia majiteľky, na jej aute Chevrolet Aveo, no po vození sa ho rozhodol vrátiť na miesto, kde ho vzal. V tom čase bolo krátko pred polnocou. Tam ho už čakali príslušníci kriminálnej polície.

 

"Hoci sa snažil pred policajtmi do poslednej chvíle ukryť na pozemku rodinného domu, pri prehľadávaní okolia začuli volanie o pomoc. Žena z okna svojho domu kričala, že je niekto v jej dome. Jeden z kriminalistov jej pomohol vyliezť von a zároveň hliadke PMJ oznámil, že v dome sa schováva nimi hľadaný muž, pričom môže byť ozbrojený a nebezpečný," uvádzajú na sociálnej sieti policajti. 

 

Na výzvy polície muž nereagoval a z domu odmietal vyjsť a hrozilo, že príde k zraneniu osôb alebo škode na majetku. Policajti preto, so súhlasom syna majiteľky, vyrazili zadné dvere domu. 

 

PRIŠIEL VRÁTIŤ „POŽIČANÉ“ AUTO POLICAJTI HO TAM UŽ ČAKALI Trnavskí kriminalisti spolu s policajtmi z Pohotovostnej...

Uverejnil používateľ Polícia SR - Trnavský kraj Utorok 6. apríla 2021

 

"V kuchyni našli muža sedieť za stolom a vyzvali ho, aby sa vzdal. Po zvážení svojich šancí to nakoniec aj urobil. Spútaného muža si prevzali kriminalisti. Hliadka PMJ následne 57 ročnú šokovanú ženu upokojovala a poskytovala jej prvú pomoc až do príchodu privolanej RZP," popisujú zadržanie. 

 

Muž bol obvinený z trestných činov neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla a porušovania domovej slobody, za čo mu hrozí trest odňatia slobody až na 5 rokov. Na verdikt čaká vo väzbe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies