Ľudia v Kambodži sa chodia pozerať na ženu, ktorá vraj porodila platinový prsteň

NETKY.SK • 20 Október 2014, 09:04 • 2 min
Ľudia v Kambodži sa chodia pozerať na ženu, ktorá vraj porodila platinový prsteň

PHNOM PENH - Desiatky Kambodžanov mieria do miestneho chrámu, aby videli údajne posadnutú ženu, ktorá tvrdí, že porodila platinový prsteň, napísala dnes agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Čea Ithová (43) a jej manžel podľa denníka Cambodia Daily zbierajú príspevky od veriacich, ktorí sa dopočuli, že žena je posadnutá duchom miestnej bohyne a prichádzajú sa o tom presvedčiť na vlastné oči. 
      

Úrady v provincii Kompong Čchnang označujú manželov za šarlatánov a ženu už požiadali, aby chrám opustila. "Tá žena klame, aby zarobila peniaze," povedal pre Cambodia Daily miestny náčelník. "Neverím, že sa v nej usídlila duša bohyne, pretože nikto nemôže rodiť prstene," dodal.
      

Žena však naďalej tvrdí, že prsteň "porodila" a zo svojho tela vytiahla aj ďalší, pričom zároveň návštevníkom chrámu ukazuje vajíčko, ktoré vydáva za zázračné. "Moja manželka nebola tehotná, napriek tomu však porodila popoludní v pagode dva prstene," uviedol manžel "posadnutej" ženy.
      

Poverčiví Kambodžania sa v ostatnom čase chodia pozerať na "zázračné poleno", "zázračnú kotvu" a "zázračné batoľa", o ktorých sú presvedčení, že majú schopnosť uzdraviť chorých a nevládnych. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies