Löw má viac obavy z brazílskej klímy ako zo súperov v skupine

NETKY.SK • 7 December 2013, 14:20 • 2 min
Löw má viac obavy z brazílskej klímy ako zo súperov v skupine

COSTA DO SAUIPE - V základnej skupine D majstrovstiev sveta vo futbale sa Nemecko popasuje s Portugalskom, Ghanou a USA.

slovakia

left justify in out

Piatkový žreb finálového turnaja futbalových majstrovstiev sveta 2014 prisúdil reprezentácii Nemecka v základnej G-skupine za súperov Portugalsko, Ghanu a USA. Tréner "Nationalelf" Joachim Löw výsledok žrebu prijal bez veľkých emócií.

"Nemôžem po žrebe povedať, že som šťastný, alebo nešťastný. Beriem to ako fakt. V skupine sme favoritom spolu s Portugalskom, ale do každého zápasu musíme nastúpiť s maximálnym sústredením a na hranicu svojich schopností," povedal Löw. Špeciálnym môže byť duel proti USA, ktoré vedie bývalý Löwov šéf Jürgen Klinsmann. "Tento duel môže byť zaujímavý pre médiá. My tréneri to berieme čisto profesionálne," oponoval tréner nemeckej reprezentácie.

Löwa viac ako súperi znepokojujú klimatické podmienky. Nemecká reprezentácia odohrá zápas proti Portugalsku v prístavnom meste Salvador, proti Ghane nastúpi vo Fortaleze a svoje účinkovanie v základnej skupine ukončí Nemecko duelom proti USA v Recife. "Dvakrát budeme hrať od 13.00 h a raz od 16.00 h. Hrať trikrát v horúčave a vysokej vlhkosti bude veľmi náročné," uviedol Löw. Veľmi dôležitým faktorom pre úspešné účinkovanie na svetovom šampionáte je podľa manažéra tímu Olivera Bierhoffa výber vhodnej základne. Nemecký futbalový zväz DFB si v tejto otázke prizve na konzultácie lekára zväzu Tima Meyera.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies