Lotyši odcestovali do Kataru len so sedemnástimi hráčmi

NETKY.SK • 22 Máj 2013, 16:34 • 2 min
Lotyši odcestovali do Kataru len so sedemnástimi hráčmi

RIGA - Lotyšská futbalová reprezentácia odcestovala do Kataru, kde absolvuje v piatok 24. mája o 18.15 h SELČ v Dauhe medzištátne prípravné stretnutie s domácim výberom, napokon len so sedemnástimi hráčmi.

slovakia

left justify in out

Tréner pobaltskej krajiny Alexandrs Starkovs pre rôzne dôvody nezobral do Ázie brankára Jevgenijsa Nerugalsa, obrancu Kasparsa Gorkšsa, stredopoliarov Ivansa Lukjanovsa, Aleksejsa Višnakovsa a zakončovateľa Edgarsa Gauračsa. Jediným čistokrvným útočníkom v jeho výbere zostal 18-ročný Valerijs Šabala.

Lotyši odleteli do Kataru v stredu ráno, večer absolvujú v dejisku predzápasový tréning.

Lotyšsko je súperom Slovenska v G-skupine európskej časti kvalifikácie o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta do Brazílie. V októbrovom zápase na bratislavských Pasienkoch zvíťazili domáci 2:1. Odveta je na programe v záverečný hrací deň kvalifikačného cyklu 15. októbra 2013.

Aktualizovaná nominácia futbalovej reprezentácie Lotyšska na medzištátne prípravné stretnutie proti Kataru (piatok 24. mája o 18.15 h SELČ v Dauhe):
Brankári: Pavels Doroševs (FK Liepajas Metalurgs), Arturs Vaičulis (FK Daugava Riga)
Obrancovia: Oskars Klava (PFC Azal/Azer.), Deniss Ivanovs (FC Baku/Azer.), Nauris Bulvitis (FK Spartaks Jurmala), Vitalijs Maksimenko (Brighton & Hove Albion/Angl.), Vitalijs Smirnovs (FK Ventspils), Vladislavs Gabovs (FC Skonto Riga), Pavels Mihadjuks (FK Daugava Riga)
Stredopoliari: Aleksandrs Fertovs, Ritvars Rugins, Alans Sinelnikovs (všetci FC Skonto Riga), Igors Tarasovs, Jurijs Žigajevs (obaja FK Ventspils), Glebs Kluškins (FK Daugava Riga), Olegs Laizans (Jenisej Krasnojarsk/Rus.)
Útočníci: Valerijs Šabala (FC Skonto Riga)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies