VIDEO Londýnske derby: Najkrajšie góly Arsenalu proti Spurs

NETKY.SK • 7 Február 2015, 13:30 • 2 min
VIDEO Londýnske derby: Najkrajšie góly Arsenalu proti Spurs

LONDÝN – Zanedlho začína ostro sledované londýnske derby, v ktorom Tottenham na svojom trávniku privíta Arsenal. Atmosféra bude opäť elektrizujúca a vy si zatiaľ pozrite to najkrajšie, čo doteraz tieto vyhrotené zápasy priniesli.

slovakia

left justify in out

Rivalita týchto londýnskych klubov je obrovská a počas posledných 30 rokov majú navrch Gunners. V prebiehajúcej sezóne sa tieto dva tímy stretli už v septembri, keď Arsenal v domácom zápase dokázal iba remizovať 1-1.

Od roku 1910 tieto tímy odohrali medzi sebou už 161 zápasov, v ktorých Arsenal dokázal zvíťaziť 67x, Tottenham 50x a remízou sa skončilo 44 zápasov. V týchto zápasov padlo dovedna 477 gólov, keď Kanonieri rozvlnili sieť 256x a Kohúti 221x.

Vo videu, ktoré zvrejnil Arsenal na svojom YouTube profile nájdete nádherné góly Thierryho Henryho, Tha Walcotta, Tomáša Rosického či vyrovnávajúci gól Dannyho Welbecka z tejto sezóny.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies