LM: Rozhodcovia zvýhodnili Barcelonu, tvrdia hráči Atlética

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 09:21 • 2 min
LM: Rozhodcovia zvýhodnili Barcelonu, tvrdia hráči Atlética

MADRID - Futbalisti Atlética Madrid neskrývajú sklamanie po utorňajšej prehre na štadióne Camp Nou s domácim FC Barcelona (1:2) v prvom stretnutí štvrťfinále Ligy majstrov 2015/2016.

slovakia

left justify in out

Hráči "Los Colchoneros" sú nespokojní z výkonu nemeckých arbitrov na čele s hlavným rozhodcom Felixom Brychom, vinia ich zo zaujatosti, neférového a tendenčného "pískania" v prospech obhajcu trofeje a úradujúceho španielskeho šampióna.

 

Atlético hralo takmer hodinu v oslabení, bez vylúčeného Fernanda Torresa, ktorý už v 35. min po dvoch zákrokoch a následných žltých kartách musel nútene opustiť trávnik. "El Niňo" predtým otvoril skóre, no napokon oslabil mužstvo a preťažená defenzíva madridského klubu napokon neodolala náporu katalánskeho tímu. "Rozhodcovia nemali rovnaký meter," skonštatoval Fernando Torres. K jeho slovám sa pridal aj obranca Atlética Filipe Luis: "Barcelonu zvýhodňujú, nechcú, aby skončila svoje účinkovanie v Lige majstrov už v tejto fáze."

 

Odvetný duel štvrťfinále LM sa hrá v Madride v stredu 13. apríla.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies