LM: Ronaldo už v pondelok trénoval, Bale má údajne chrípku

NETKY.SK • 21 Apríl 2014, 15:29 • 2 min
LM: Ronaldo už v pondelok trénoval, Bale má údajne chrípku

MADRID - Futbalový útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo v pondelok už naplno trénoval s klubovými spoluhráčmi. Portugalskému kanonierovi tak nič nebráni v tom, aby v stredu nastúpili na úvodný zápas semifinále Ligy majstrov 2013/2014 proti Bayernu Mníchov. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Kanonier "bieleho baletu", ktorý vynechal posledné štyri stretnutia svojho mužstva pre problémy s kolenom a svalom na ľavej nohe, je so 14 gólmi najlepším strelcom LM v tejto sezóne. Ronaldo tak aj vyrovnal rekord v počte dosiahnutých gólov v jednej sezóne najprestížnejšej klubovej súťaže.  
     

"Cristiano Ronaldo už absolvoval s mužstvom kompletný tréning," informoval na svojej oficiálnej webovej stránke deväťnásobný európsky šampión. 
     

Naopak, do tréningového procesu sa nezapojil waleský krídelník Gareth Bale, u ktorého prepukla chrípka. Vedenie madridského klubu však nešpecifikovalo žiadny termín jeho návratu do zápasového kolotoča, takže jeho účasť v stredajšom zápase na San Bernabeu je neistá. 
     

Odvetu semifinále LM odohrá Madarid s obhajcom trofeje o týždeň v Mníchove, pričom víťaz dvojzápasu sa stretne vo finále 24. mája v Lisabone s úspešnejším z dvojice Atletico Madrid - FC Chelsea.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies