LM: Razgrad mal bod na dosah, Real zachránil od blamáže Benzema

NETKY.SK • 2 Október 2014, 13:33 • 2 min
LM: Razgrad mal bod na dosah, Real zachránil od blamáže Benzema

SOFIA - Bulharského šampióna Ludogorec Razgrad delila necelá štvrťhodina od senzačnej remízy s úradujúcim víťazom futbalovej Ligy majstrov Realom Madrid.

slovakia

left justify in out

V 77. minúte sa však za stavu 1:1 presadil striedajúci francúzsky útočník Karim Benzema, ktorý vyslobodil veľkého favorita a gólom na 2:1 ho vytrhol z blamáže. "Biely balet" je na čele tabuľky B-skupiny so ziskom 6 bodov, Liverpool a Bazilej ich majú na konte tri a Razgrad zatiaľ čaká na premiérový bodový zisk medzi elitnou smotánkou.
     

Razgrad sa nečakane ujal vedenia v 6. minúte, keď sa presadil hlavou zblízka po rohu Marcelo Marcelinho. Už o štyri minúty neskôr mal Real ideálnu príležitosť na vyrovnanie z pokutového kopu, ale pokus Cristiana Ronalda z bieleho bodu zneškodnil brankár Vladislav Stojanov. V 25. minúte sa penaltová situácia opakovala po prísne posúdenom zákroku na Ronalda a kanonier Realu úspešne zložil reparát. Obhajca trofeje napokon naklonil misky váh na svoju stranu až v 77. minúte zásluhou Benzemu.
     

"Proti najlepšiemu tímu na svete sme hrali veľmi dobre. Trocha smútime, pretože sme mali na dosah senzačný výsledok. Ale prehrať rozdielom gólu s Realom Madrid nie je hanba," povedal tréner Razgradu Georgi Dermendžiev. Kapitán domáceho tímu Svetoslav Diakov pridal svoj postreh: "Sme sklamaní, nezaslúžili sme si prehrať. Možno nás súper podcenil, ale aj my sme mu svojou hrou znepríjemnili život."
     

Kouč Realu Carlo Ancelotti bol spokojný s výkonom mužstva a s trojbodovým ziskom: "Bol to zápas vo veľkej intenzite. Dôležitý bol vyrovnávajúci gól, dovtedy domáci hrýzli. Potom sme si vytvorili veľké množstvo šancí, no na víťazný zásah sme si museli počkať. Chválim mužstvo za trpezlivosť, šancu dostali aj mladí hráči, chcel som dopriať oddych Kroosovi, Rodriguezovi i Benzemovi. Ludogorec bol nepríjemný pri brejkových situáciách, ale napokon sa prejavili naše skúsenosti."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies