LM: Mourinho na adresu dvojgólového Eto'oa - Má u mňa vlastnú pozíciu

NETKY.SK • 7 November 2013, 11:32 • 2 min
LM: Mourinho na adresu dvojgólového Eto'oa - Má u mňa vlastnú pozíciu

LONDÝN - Futbalisti Chelsea Londýn urobili stredajším triumfom 3:0 nad Schalke 04 Gelsenkirchen v E-skupine Ligy majstrov 2013/2014 veľký krok za postupom do jarného osemfinále. Dva góly 32-ročného veterána Samuela Eto'oa na Stamford Bridge potešili aj trénera "The Blues" Joseho Mourinha.

slovakia

left justify in out

Domácim pomohla hrubá chyba brankára bundesligistu Tima Hildebranda, ktorého Eto'o skvele napádal pri rozohrávke a v 31. minúte z toho rezultoval prvý kuriózny gól. "Povedal som Samuelovi, aby ho napádal. Tima poznáme ešte zo Španielska a Portugalska. Vedeli sme, že Schalke ho využíva pri spätných prihrávkach a rozohrávke. Eto'o to urobil múdro. Mám najradšej hráčov, ktorí zápasy pre mňa vyhrávajú, a nie prehrávajú. A so Samuelom som pracoval v najlepšej sezóne mojej kariéry, vyhrali sme všetko a má tu preto u mňa dobrú pozíciu," povedal "The Special One" o Kamerunčanovi, s ktorým v Interi Miláno vyhral LM. "Samozrejme viem, že Petr Čech tam mal jeden skvelý zákrok, ktorým zabránil stavu 1:1, ale všetci hráči tvrdo pracovali, hrali dobre v obrane a naše krídla poriadne zamestnávali obrancov Schalke. Prvých 20 minút bolo zložitých, ale potom sme hrali dobre, kontrolovali hru a držali loptu," zhodnotil zápas Portugalčan.

Schalke v Londýne začalo veľmi nádejne, nemalo ale deň v zakončení a svoje šance nepremenilo. "Mali sme tri výborné príležitosti ešte pred tým, ako dali oni gól. Ak v takomto type zápasu nevyužijete svoje šance, potom nevyhráte. No stále máme svoj osud vo vlastných rukách a nič nie je stratené," povedal tréner Nemcov Jens Keller. Schalke má na druhom mieste 6 bodov, tretí FC Bazilej 5 a štvrtá Steaua Bukurešť dva. Najbližšie hrá Schalke v Bukurešti 26. novembra, resp. 11. decembra privíta Bazilej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies