LM: Juventusu bude v Seville chýbať chorý Mandžukič

NETKY.SK • 7 December 2015, 18:48 • 2 min
LM: Juventusu bude v Seville chýbať chorý Mandžukič

MADRID - Taliansky futbalový majster Juventus Turín sa v utorňajšom zápase Ligy majstrov 2015/2016 na ihrisku FC Sevilla musí zaobísť bez chorého útočníka Maria Mandžukiča. Chorvátsky futbalista má podľa agentúry Reuters chrípku.

slovakia

left justify in out

Okrem Chorváta bude Juventusu chýbať ďalších šesť hráčov, z rôznych dôvodov sú mimo Patrice Evra, Mario Lemina, Sami Khedira, Anderson Hernanes, Roberto Pereyra a Martin Caceres. Evra si zranil koleno v piatkovom zápase na ihrisku Lazia Rím, kde Juventus vyhral 2:0 a zaznamenal piaty triumf za sebou. Vďaka tomu sa dostal na piate miesto Serie A a je šesť bodov za vedúcim Interom Miláno.

 

V LM sú "zebry" s 11 bodmi na prvom mieste D-skupiny a už majú istý postup do jarného osemfinále. Sevilla je s tromi bodmi posledná, v LM už nemôže postúpiť a bojovať bude o šestnásťfinále Európskej ligy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies