LM: Bayern Mníchov proti Portu bez Schweinsteigera a Riberyho

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 13:49 • 2 min
LM: Bayern Mníchov proti Portu bez Schweinsteigera a Riberyho

BERLÍN - Futbalisti Bayernu Mníchov sa v stredajšom štvrťfinále Ligy majstrov proti FC Porto budú musieť zaobísť bez stredopoliarov Bastiana Schweinsteigera a Francka Riberyho. Informovala o tom agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Ribery aj napriek päťtýždňovej pauze zavinenej zranením členka stále nie je úplne fit, Schweinsteigera zase v uplynulých dňoch trápil vírus. "Bastian a Franck nebudú k dispozícii proti Portu. Veľmi nás to mrzí," uviedol športový riaditeľ Matthias Sammer. Bavorov v poslednom čase trápi rozsiahla maródka. Mimo hry sú aj Medhi Benatia, David Alaba, Javi Martinez a Arjen Robben. Jerome Boateng, ktorý vynechal sobotňajšie stretnutie s Eintrachtom Frankfurt pre problémy so svalom, sa vrátil do kádra. "Tí, ktorí môžu hrať, majú našu plnú dôveru," uviedol Sammer pred odchodom do Portugalska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies