Liverpool si zopakuje súboj s Exeterom, Kloppovi sa tomu nechce veriť

NETKY.SK • 9 Január 2016, 12:33 • 2 min
Liverpool si zopakuje súboj s Exeterom, Kloppovi sa tomu nechce veriť

LONDÝN - Futbalisti FC Liverpool si zopakujú duel 3. kola anglického FA Cupu so štvrtoligovým Exeterom, keď v piatok s ním len remizovali 2:2.

slovakia

left justify in out

Sedemnásobného víťaza prestížnej súťaže deptajú zranenia, trénerovi Jürgenovi Kloppovi chýba 11 hráčov, vrátane kapitána slovenskej reprezentácie Martina Škrtela. Informovala agentúra Reuters.

 

Exeter viedol po prvom polčase 2:1, o reprízu súboja sa zaslúžil hosťujúci obranca Brad Smith v 73. minúte. Klopp urobil v zostave 11 zmien oproti poslednému súboji so Stoke City v prvom semifinále Ligového pohára. "Ani nemôžem uveriť, že ešte budeme hrať ďalší zápas. Je jasné, čo musíme urobiť do budúcna. Musíme byť silnejší. Plocha bola ťažká a Exeter hral naozaj dobre. V situáciách jeden na jedného boli silnejší ako naši hráči," citovala Nemca BBC.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies