Lindsay Lohan mala nehodu na lodi, museli jej prišívať prst

NETKY.SK • 3 Október 2016, 13:13 • 2 min
Lindsay Lohan mala nehodu na lodi, museli jej prišívať prst

NEW YORK - Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan prišla o časť prsta, keď sa pokúšala ukotviť loď. V nedeľu o tom informovala samotná rodáčka z New Yorku, keď zverejnila fotografiu obviazaného prstenníka ľavej ruky prostredníctvom mobilnej aplikácie Snapchat.

slovakia

left justify in out

"Prišla som o polovicu prsta, vďaka bohu sme ho našli. Mám za sebou chirurgický zákrok. Veľmi to bolí," napísala k fotografii. "Takto dopadla moja snaha pomôcť pri kotvení lode. Úbohý prst!" zasmiala sa vo videu na Snapchate. Podľa portálu TMZ sa incident stal na dovolenke v Turecku. Herečku vraj kotva stiahla do vody a v snahe vyslobodiť sa, prišla o časť prsta.


Tridsaťročná Lindsay Lohan si zahrala vo filmoch Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003), Protivné baby (2004), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007), Machete (2010) alebo Scary Movie 5 (2013). Vydala dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Spolupracovala tiež s anglickou kapelou Duran Duran v rámci ich albumu Paper Gods (2015). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi. Porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies