Lil' Kim zmeškala vlastný koncert

NETKY.SK • 22 Júl 2013, 13:06 • 2 min
Lil' Kim zmeškala vlastný koncert

LONDÝN - Koncert americkej rapperky Lil' Kim na londýnskom Lovebox festivale zrušili, pretože meškala. Organizátori vysvetlili, že nemali inú možnosť, než jej vystúpenie zrušiť.

slovakia

left justify in out

"Lil Kim sa neobjavila načas. Festival nemal inú možnosť, než zachovať stanovené poradie a zaistiť tak, aby nedošlo k narušeniu programu na hlavnom pódiu," znelo oficiálne stanovisko organizátorov festivalu. Tridsaťdeväťročná rapperka ešte v ten deň upozorňovala na svoj koncert prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter a fanúšikom poskytla aj link, na ktorom si môžu jej vystúpenie pozrieť naživo cez internet.

Lil' Kim, vlastným menom Kimberly Denise Jones, pôsobí na hudobnej scéne od roku 1994, keď začínala vo formácii Junior M.A.F.I.A. Tú založil zosnulý rapper The Notorious B.I.G. a debutovala v roku 1995 úspešným albumom Conspiracy. Lil' Kim vydala svoj prvý sólový album s názvom Hard Core v roku 1996, po ňom nasledovali nahrávky The Notorious K.I.M. (2000), La Bella Mafia (2003) a The Naked Truth (2005). Okrem toho má na svojom konte EP The Dance Remixes (2006) a mixtapey The Queen Is Here (2006), Ms. G.O.A.T. (2008) a Black Friday (2011). Momentálne pracuje na svojom piatom štúdiovom albume, z ktorého prvý singel by mala predstaviť ešte toto leto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies