Lička o bývalom trénerovi Slavie: Prišiel sa sem len vyprdieť

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 10:45 • 2 min
Lička o bývalom trénerovi Slavie: Prišiel sa sem len vyprdieť

PRAHA - Pod apokalyptickú minulú sezónu Slavie Praha, ktorú len jediný bod delil od vypadnutia z najvyššej českej futbalovej súťaže, sa veľkými písmenami podpísal aj holandský tréner Alex Pastoor, ktorý v marci navonok nečakane nahradil vo funkcii Miroslava Koubeka.

slovakia

left justify in out

Málo známy Holanďan vôbec nepriniesol požadovanú zmenu a "zošívaní" si ledva zachránili prvoligový krk. Po sezóne odišiel do vlasti, kde sa stal asistentom kouča v Alkmaare.

 

"Bol to taký džentlmen, ktorý sa prišiel do Česka len vyprdieť. Nemal v Holandsku angažmán, zavolal mu kamarát, aby šiel do Slavie, tak si povedal, že kým si nájde niečo doma, tak to skúsi," povedal podľa utorkového vydania českého denníka Sport stredopoliar Mario Lička, ktorý po Pastoorovom príchode prišiel o miesto v zostave.

 

"Tréningy mal dobré. Prišlo mi, že jeho pohľad na futbal mal hlavu aj pätu. Ale nevedel to preniesť na ihrisko. Absolútne nás nebol schopný pripraviť takticky, hrali sme pod ním úplne chaoticky. Celkom rýchlo som spozoroval, že som mnou neráta. Bolo mi povedané, že teraz dostávajú šancu mladí hráči a s ich výkonmi panuje spokojnosť. Strácali sme zápas za zápasom, náš futbal, to bol paškvil, ale oni boli spokojní. Napadlo mi - kto tu nerozumie futbalu? Oni alebo ja?" poznamenal v rozhovore pre Sport 32-ročný záložník, ktorý po nevydarenej sezóne zamieril do treťoligového francúzskeho tímu FC Istres. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies