Nemáte plán na večer? Zájdite do niektorého z bratislavských letných kín, premietajú zadarmo

NETKY.SK • 27 Júl 2017, 08:34 • 2 min
Nemáte plán na večer? Zájdite do niektorého z bratislavských letných kín, premietajú zadarmo

BRATISLAVA - Neviete čo z načatým večerom? Navštívte niektoré z letných kín v Bratislave, ktoré budú počas celého leta zadarmo.

slovakia

left justify in out

Letné kiná, ktoré do nedávna zývali prázdnotou, sú opäť v kurze. Ľudia si počas letných mesiacov radšej zvolia pozeranie filmov pod šírim nebom ako doma alebo v uzavretých kinosálach. Letný amfiteáter v Rači, ktorý bol dlhodobo v dezolátnom stave, sa rozhodla miestna samospráva zrekonštuovať, potom, čo v roku 2010 vyhorel. Na obnovenie celého areálu vynaložili celkom 372-tisíc eur a minulý rok ho slávnostne otvorili počas hodov. Dnes sa z neho tešia už mnohí návštevníci.

 

Aj napriek tomu, že mnohé letné kiná boli zrušené, Bratislava ponúka viacero možností, kde si vychutnáte dobrý film pod hviezdnym nebom. Pravidelne sa vysiela na Kuchajde, Štrkovci, Líščom údolí či v parku vo Vajnoroch. Premieta sa už aj na zrekonštruovanom kúpalisku Mičurin, ktoré je verejnosti taktiež prístupné úplne zadarmo počas letných, horúcich dní. O tento projekt sa zaslúžilo Ministerstvo školstva SR.

 

Na petržalskej strane Dunaja sa Kočovnému Bažant Kinematografu tešia aj nadšenci Magio pláže. Program kín je veľmi rôznorodý a ponúka širokú škálu filmových titulov. Na svoje si prídu všetci, fanúšikovia starších, novších, českých či slovenských filmov. Organizátori však návštevníkov upozorňujú na to, aby nepodcenili počasie a na večerné sledovanie sa vyzbrojili dekou, svetrom či repelentom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies