Leonardo odstúpil z pozície športového riaditeľa PSG

NETKY.SK • 10 Júl 2013, 13:38 • 2 min
Leonardo odstúpil z pozície športového riaditeľa PSG

PARÍŽ - Športový riaditeľ parížskeho futbalového klubu Saint-Germain Leonardo odstúpil v stredu zo svojej funkcie. Parížania o tom informovali prostredníctvom oficiálneho vyhlásenia.

slovakia

left justify in out

"Vedenie klubu mrzí vývoj situácie, ale rešpektuje toto rozhodnutie," uviedol klub. Rozhodnutie nadobudne účinnosť k 2. septembru 2013.

Leonardo, ktorý sa odvolal proti deväťmesačnému trestu za fyzický útok na rozhodcu, dosiahol začiatkom minulého týždňa úplný opak - dištanc mu predĺžili na 13 mesiacov. Brazílčan po májovom zápase najvyššej francúzskej futbalovej súťaže Ligue 1, v ktorom Parížania na domácom trávniku remizovali s Valenciennes 1:1, ľavým ramenom úmyselne vrazil do rozhodcu Alexandra Castra. Situáciu zachytila kamera televízie Canal Plus. Agresorovi sa nepozdávalo vylúčenie kapitána Thiaga Silvu v prvom polčase duelu. Trest zbavil Leonarda práva vykonávať všetky oficiálne funkcie a vyskytovať sa v blízkosti postrannej čiary počas stretnutí až do 30. júna 2014, teda celú nasledujúcu sezónu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies