Lemina smeruje do Southamptonu, je to najdrahší prestup v histórii klubu

NETKY.SK • 9 August 2017, 09:27 • 2 min
Lemina smeruje do Southamptonu, je to najdrahší prestup v histórii klubu

SOUTHAMPTON - Futbalista Mario Lemina prestúpil z talianskeho Juventusu Turín do anglického FC Southampton a s novým zamestnávateľom podpísal zmluvu na päť rokov.

slovakia

left justify in out

Informáciu uverejnili zástupcovia "The Saints" na oficiálnej webovej stránke s dodatkom, že Leminov prestup je najdrahší v histórii klubu. Poplatok za transfer je vo výške 17 miliónov eur plus ďalšie tri milióny vo forme bonusov, informuje web Juventusu.

 

"Projekt Southamptonu ma zaujal a páčil sa i mojej rodine, preto som naozaj rád, že som tu. Páči sa mi herný prejav mužstva s častým držaním lopty," uviedol 23-ročný stredopoliar. "Je to talentovaný hráč, ktorý už niečo dosiahol, získal množstvo trofejí a má skúsenosti s hraním na najvyššej úrovni," povedal viceprezident Southamptonu Les Reed.

Reprezentant Gabonu nefiguroval v plánoch trénera "starej dámy" Massimiliana Allegriho pre sezónu 2017/2018. Lemina odohral za Juventus 29 zápasov a strelil tri góly.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies