Lekári v pondelok zobudia Boeckmansa z umelého spánku

NETKY.SK • 31 August 2015, 10:54 • 2 min
Lekári v pondelok zobudia Boeckmansa z umelého spánku

MURCIA - Belgického cyklistu Krisa Boeckmansa, ktorý utrpel vážne zranenia počas sobotňajšej ôsmej etapy na Okolo Španielska, lekári v pondelok popoludní zobudia z umelého spánku. Organizátori Vuelty oznámili, že jeho stav je stabilizovaný a pri páde neutrpel žiadne poškodenie mozgu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný jazdec tímu Lotto Soudal sa v nedeľu podrobil operácii po tom, ako pri páde utrpel otras mozgu, zranenia pľúc, tváre i tri zlomené rebrá. Po hromadnej kolízii, ktorá sa udiala asi 50 km pred cieľom 182,5 km dlhej trasy z mesta Puebla de Don Fabrique do Murcie, muselo z pretekov odstúpiť viacero jazdcov. Medzi nimi boli napríklad aj tretí muž celkovej klasifikácie Daniel Martin z Írska (Cannondale-Garmin), Francúz Nacer Bouhanni (Cofidis) či líder stajne BMC Američan Tejay van Garderen.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies