Lego príbeh 2 bude režírovať Rob Schrab

NETKY.SK • 25 Február 2015, 16:49 • 2 min
Lego príbeh 2 bude režírovať Rob Schrab

BRATISLAVA - Animovaný film Lego príbeh 2, ktorý chcú uviesť do kín v roku 2018, bude režírovať Rob Schrab.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročný americký herec, komik, scenárista a producent sa doteraz ako režisér podieľal predovšetkým na televíznych projektoch. Pracoval napríklad na niekoľkých epizódach seriálov Community (2009), Parks and Recreation (2009) či The Mindy Project (2012). Lego príbeh 2 bude prvým celovečerným filmom, ktorého réžiu mu zverili. Lego príbeh (2014) vznikol pod taktovkou Phila Lorda a Christophera Millera, tentoraz sa však starajú iba o scenár a produkciu. Ďalšími producentmi sú napríklad Dan Lin a Roy Lee.

 

"Zo spolupráce s Robom sme nadšení. Je génius pokiaľ ide o komédiu a vie toho veľa o vizuálnom umení. Sledujeme ho už dlho. Nikto nepracuje viac ako Rob a jeho zmysel pre estetiku v kombinácii so zmyslom pre humor prináša do tohto projektu silné a jedinečné nápady," vyjadrili sa Lord a Miller, ktorí už dávnejšie prezradili, že v Lego príbehu 2 bude viac ženských postáv. O čo presne v snímke pôjde, však držia v tajnosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies