ROZHOVOR: Zakladal kapely The Cellmates a Druhá Doba, teraz sa dal na sólovú dráhu. Dommo predstavuje nový videoklip!

NETKY.SK • 28 September 2021, 08:48 • 2 min
ROZHOVOR: Zakladal kapely The Cellmates a Druhá Doba, teraz sa dal na sólovú dráhu. Dommo predstavuje nový videoklip!

Spevák a gitarista Dominik Dommo Gajdošech predstavuje klip ku skladbe Vráť sa len so mnou, na ktorej spolupracoval so známym hudobným producentom Adamom Kurucom. Klip nakrúcali v rozprávkovom prostredí Južnej Moravy.

slovakia

left justify in out

Dommo sa po rokoch pôsobenia v rockabilly kapelách The Cellmates a Druhá Doba dal na sólovú dráhu. Jeho rytmická indie folk novinka Vráť sa len so mnou teraz dostala obrazovú podobu. Autorom hudby je talentovaný spevák, skladateľ a gitarista Dominik Dommo Gajdošech, text piesne napísala mladá umelkyňa Vrana Marianna.  

 

img

 

„Zhodli sme sa na tom, že by sa dej mohol odohrávať v prírode. A nakoniec sa nám podarilo nájsť doslova rozprávkovú krajinu. Mladý pár Karolína a Roman nám dovolili natáčať u nich doma, kde majú tradičnú chalupu obklopenú lesom. Žijú tam a tvoria rôzne výrobky z dreva, názov ich vlastnej rodinnej značky Krása z lesa to prostredie asi najlepšie vystihuje,“ prezradil  Dommo.

 

img

 

Tvorbu videoklipu mala na starosti Hotcat production, mladí Slováci, ktorí žijú a pôsobia v Brne. Réžiu klipu má na konte Ladislav Dudok.

 

„Laciho som na začiatku upozornil, že nie som veľmi dobrý herec a mali by sme sa tomu prispôsobiť. Nakoniec sa vo videu podarilo vytvoriť krátky dej, ktorý odkazuje na príbeh v piesni a na moje prekvapenie mám na nakrúcanie skvelé spomienky. Pieseň je energická a k tomu sme chceli  prispôsobiť aj vizuál, tak sa tešíme z výsledku,“ hovorí.

 

Okrem Domma v klipe účinkuje herečka Vrana Marianna. Jeho časť sa nakrúcali na koľajniciach.

 

img

 

„Režisér našiel na mape, že pár kilometrov od nás sa jedny nachádzajú. Prekvapenie nastalo, keď nám domáci povedali, že je to hlavná trať Praha – Brno. Našťastie sa nikomu nič nestalo a pre istotu hliadkoval aj dron, ktorý sme mali so sebou. Malé prekvapenie ma čakalo aj po príchode domov. V kufri od gitary sa mi udomácnil slimák, čo sa, samozrejme, mne a ani gitare veľmi nepáčilo. Ale aspoň som si priniesol z natáčania malý suvenír,“ dodáva s úsmevom.

 

Dominik Dommo Gajdošech je slovenský spevák, gitarista a skladateľ. S hudbou vyrastal od detstva, pochádza totiž z muzikantskej rodiny. Mama je učiteľka spevu a otec violončelista. Je zakladateľom kapiel The Cellmates a Druhá Doba, s ktorými odohral stovky koncertov doma i v zahraničí. Jeho tvorba vychádza z tradičných žánrov v spojení s moderným zvukom. Jeho prvý sólový singel  Vráť sa len so mnou vznikol vďaka podpore z verejných zdrojov poskytnutých Fondom na podporu umenia a zo zdrojov Sociálneho a kultúrneho fondu SOZA. Pieseň je dostupná na streamovacích službách.



 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies