Legendárny Shogun Rua ukončil kariéru

NETKY.SK • 18 Október 2014, 10:00 • 2 min
Legendárny Shogun Rua ukončil kariéru

SAO PAULO - Vo veku 32 rokov legendárny Mauricio Shogun Rua končí svoju UFC kariéru. Bývalý držiteľ opasku poloťažkej váhy v UFC sa rozhodol dať tejto spoločnosti zbohom. Mauricio zápasil pod taktovkou tejto organizácie od roku 2007 13-krát.

slovakia

left justify in out

Za 7 rokov pôsobenia zaznamenal 6 víťazstiev a 7 prehier. Medzi jeho highlighty v UFC kariére patrili knockoutové víťazstvá nad menami ako Brandon Vera , Lyoto Machida a Chuck Liddell. Rozhodnutie zatiaľ ukončiť kariéru sa zrodilo na základe 3 prehier z posledných 4 zápasov.

 

Rua tvrdí, že už nemá chuť a zápal ako kedysi ked začínal v PRIDE a v UFC a zbytočne šaškovať a robiť si hanbu ďalej nechce. Tvrdí, že si chce dať pauzu od života profesionálneho športovca a chce svoj čas tráviť s kruhu rodiny a priateľov kým je ešte mladý.

 

Nevylučuje ani možnosť že sa ešte niekedy v oktagone ukáže, ale táto vec zatiaľ nie je na rebríčku jeho aktuálnych priorít. Či sa Brazílčan Rua ešte niekedy ukáže uvidíme časom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies