Legendárny B.J. Penn plánuje návrat, a chce McGregorov opasok

NETKY.SK • 22 Január 2016, 10:28 • 2 min
Legendárny B.J. Penn plánuje návrat, a chce McGregorov opasok

LAS VEGAS - Svoj návrat oznámil oficiálne, zápasiť by chcel na UFC 197. Jeho aktivitu si mohli všimnúť fanúšikovia už minulý týždeň. Objavil sa na fotkách Jack-Winkeljohn MMA Academy s trénerom Gregom Jacksonom a zápasníkmi Jonom Jonesom a Holly Holms.

slovakia

left justify in out

Penn sa potom tento týždeň v rozhovore pre MMA Hour k tomu vyjadril, a povedal aj to, že by chcel titul Conora McGregora.

 

"Mojou motiváciou je, vybojovať si titul v 145 librovej divízii. Toto je jednoznačne najväčšia motivácia. Verím, že pomocou Grega Jacksona sa to môže podariť, a môžem potom ukončiť kariéru ako jediný človek ktorý získal titul v troch váhach"

 

Penn, bol počas svojej aktívnej kariéry držiteľom titulu v dvoch váhach. No na jeho posledný zápas nespomína určite v dobrom. V roku 2014 na UFC The Ultimate Fighter 19, ho porazil Frankie Edgar v treťom kole na TKO. Vtedy sa mu už až tak nedarilo a po troch prehrách v rade ukončil kariéru. Penn Bol známy, že ho nezaujímali váhové kategórie. V K1 mal zápas aj s Lyotom Machidom. Penn vážil vtedy 191 libier, Machida 225 libier. Väčšinou keď zápasil vo väčšej váhe tak prehrával, ale to ho moc netrápilo. Ukončil kariéru so skóre 16 výhier a 10 prehier.

 

Penn by rád bojoval už na UFC 197, ak dostane šancu tak zo seba vydá maximum.

 

"Vraciam sa kvôli sláve. Chcem robiť iba toto, dám do toho všetko. Keď sa raz budú o mne rozprávať tak iba takto: Vieš čo? B.J. to vtedy dal. On o tom nerozprával, ale konal a spravil to. Došiel a vydal zo seba maximum. Veľa ľudí si môže povedať: Toto si mal robiť pred desiatimi rokmi. No ja hovorím, že všetko má svoj čas a dôvod. V posledných rokoch som zápasil iba raz ročne, s tým štýlom som usporil strašne veľa sily. Podľa mňa som sa s týmto zachránil. Jak starí sú šampióni UFC? Werdum je tak starý ako ja. Podľa mňa to bude dobré"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies