Ledecký dal honorár z koncertu na plese Miloša Zemana na charitu

NETKY.SK • 27 Október 2016, 11:19 • 2 min
Ledecký dal honorár z koncertu na plese Miloša Zemana na charitu

PRAHA - Český hudobník, spevák a skladateľ Janek Ledecký sa rozhodol venovať honorár z vystúpenia na plese českého prezidenta Miloša Zemana na charitu. Päťdesiatštyriročný muzikant o tom informoval v stredu prostredníctvom svojho oficiálneho konta na sociálnej sieti Facebook.

slovakia

left justify in out

"Tento rok v januári som hral na plese prezidenta republiky na Pražskom hrade. V súvislosti s vývojom udalostí počas tohto roka to nepovažujem za šťastné rozhodnutie. Už s tým ale nič nenarobím. Jedine, že svoj honorár pošlem niekam, kde ho budú naozaj potrebovať," opodstatnil svoj úmysel rodák z Prahy. "Losoval som medzi niekoľkými nadáciami a vyšiel mi Mobilný hospic Ondrášek. Práve to odišlo u účtu. Uf, ale mi odľahlo," dodal obľúbený spevák.

 

 

 

Janek Ledecký pôsobil v skupine Žentour a neskôr sa dal na sólovú dráhu, počas ktorej vydal albumy Na ptáky jsme krátký (1992), Právě teď (1993), Jenom tak (1994), Některý věci jsou jenom jednou (1995), Sliby se maj plnit o Vánocích (1996), Mít kliku (1997), Ikaros (2005) alebo Na konci duhy (2015). Vydal tiež album duetov Všichni dobří andělé (2014). Medzi jeho najväčšie hity patria skladby Proklínám, Na ptáky jsme krátký, Všechno bude fajn či Pěkná, pěkná, pěkná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies