Lazio sa odvolá voči absurdnému trestu UEFA

NETKY.SK • 28 Február 2013, 14:53 • 2 min
Lazio sa odvolá voči absurdnému trestu UEFA

Lazio sa odvolá voči absurdnému trestu UEFA - Futbal RÍM – UEFA rozhodla, že rímske Lazio odohrá dva domáce zápasy bez divákov kvôli rasistickému správaniu sa ich fanúšikov. Klub označil toto rozhodnutie za „absurdné .

slovakia

left justify in out

imgRÍM – UEFA rozhodla, že rímske Lazio odohrá dva domáce zápasy bez divákov kvôli rasistickému správaniu sa ich fanúšikov. Klub označil toto rozhodnutie za „absurdné“. Tento trest prišiel po zápase Európskej ligy proti nemeckému Mönchengladbachu.
Lazio malo problémy s rasistickými pokrikmi fanúšikov aj v skupinovej fáze Európskej ligy proti Tottenhamu a Mariboru.

Prezident Lazia Claudio Lotito však vyhlásil, že byť nútený hrať bez divákov v nadchádzajúcom zápase proti Stuttgartu je nespravodlivé a klub nebude tento trest akceptovať.
"Nemôžeme byť potrestaný ako klub za prehrešky malej menšiny a určite sa voči tomuto rozhodnutiu odvoláme," povedal Lotito pre RaiSport. "Lazio urobilo všetko čo mohlo, aby zabránilo podobným incidentom. Hrať bez divákov sa mi zdá absurdné, keďže to vážne ekonomicky uškodí klubu a odradí to fanúšikov zúčastniť sa tohto zápasu. Musíme rozlišovať medzi delikventami, ktorí konajú takto z vlastnej vôle a tých fanúšikov, ktorí sa vyjadrujú civilizovaným spôsobom."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies