Laporta bude opäť kandidovať za prezidenta FC Barcelona

NETKY.SK • 12 Jún 2013, 16:58 • 2 min
Laporta bude opäť kandidovať za prezidenta FC Barcelona

BARCELONA - Bývalý prezident španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Joan Laporta nie je spokojný s prácou súčasného klubového šéfa Sandra Rosella a vo voľbách v roku 2016 sa chce uchádzať o znovuobsadenie postu prezidenta v katalánskom klube. Päťdesiatročný Laporta zastával funkciu v rokoch 2003 - 2010.

slovakia

left justify in out

O rok mladší Rosell podľa svojho predchodcu nezvládol rokovania s trénerom Pepom Guardiolom, ktorý od budúcej sezóny povedie tím úradujúceho nemeckého i európskeho šampióna FC Bayern Mníchov, a tiež s brankárom FC Barcelona Victorom Valdésom. Ten oznámil, že po skončení kontraktu v lete 2014 odíde z klubu.

"Myslím si, že klub nespravil dosť pre to, aby presvedčil Pepa zostať. Ak bol Guardiola už otrávený, na vine bolo i vedenie," povedal Laporta pre periodikum AS. "Taktiež rešpektujem rozhodnutie Valdésa. Vyvstáva však otázka, prečo vedenie nebojovalo, aby taký dôležitý hráč zostal súčasťou tímu," poznamenal Laporta a na margo volieb v roku 2016 dodal: "Každý deň pociťujem väčšie nadšenie pre prácu prezidenta a cítim sa byť stále viac pripravený. Voľby o tri roky budú vhodným časom ukázať, či som schopný viesť klub na profesionálnej, osobnej a rodinnej úrovni."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies