Lance Bass nevedel o vydaní nového albumu 'N Sync

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 15:26 • 2 min
Lance Bass nevedel o vydaní nového albumu 'N Sync

LOS ANGELES - Člen už neaktívnej americkej formácie 'N Sync Lance Bass ostal prekvapený po tom, čo sa v predaji objavil nový album The Essential (2014) obsahujúci najznámejšie i doteraz nezverejnené skladby skupiny. O zámere vydať kompiláciu jeho ani ďalších členov kapely vraj nikto neinformoval.

slovakia

left justify in out

"Milujem, keď vám nahrávacia spoločnosť ani len nepovie, že idú vydať nový album,“ reagoval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter na udalosť 35-ročný interpret. "Je skvelé, že vydali skladby, ktoré sa na albumy nedostali. Som rád, že naši fanúšikovia dostali novú hudbu,“ uviedol zasa jeho bývalý kolega Chris Kirkpatrick. Album The Essential vyšiel v utorok 29. júla, pričom fanúšikovia a fanúšičky si ho mohli zakúpiť na portáloch Amazon alebo iTunes. O vydaní dvojalbumu nahrávacia spoločnosť informovala len krátko pred tým, než sa kompilácia dostala do predaja. 

 

Chlapčenskú formáciu 'N Sync okrem spomínaných Bassa a Kirkpatricka tvorili aj Justin Timberlake, Joey Fatone a JC Chasez. Spolu vydali albumy 'N Sync (1997), No Strings Attached (2000) a Celebrity (2001). Po oznámení Justina Timberlakea v roku 2004, že sa definitívne vydáva na sólovú dráhu, sa členovia kapely síce stretávali, no nové skladby už nenahrali. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies