Lalkovič s Walsallom zabojuje v play-off o The Championship

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 11:34 • 2 min
Lalkovič s Walsallom zabojuje v play-off o The Championship

WALSALL - Niekdajší mládežnícky futbalový reprezentant SR Milan Lalkovič v službách FC Walsall naďalej živí nádej na postup do druhej najvyššej anglickej súťaže.

slovakia

left justify in out

Walsall obsadil tretie miesto v dlhodobej časti tamojšej League One, tretej v hierarchii súťaží, a spoločne s mužstvami na štvrtej až šiestej priečke (Millwall, Bradford City, Barnsley) bude v dodatočnom play-off bojovať o zostávajúcu miestenku do vyššej spoločnosti. Druhá pozícia znamenajúca priamy postup do The Championship ušla hráčom Walsallu o jediný bod.

"Situáciu sme nemali vo vlastných rukách. Hoci sme vyhrali po krásnych góloch a dobrej hre 5:0, na druhé miesto to nestačilo, pretože konkurenčný Burton uhral bezgólovú remízu. Čaká na nás play-off, kde sa stretneme so šiestym Barnsley, takže nastúpim proti môjmu bývalému klubu," povedal 23-ročný košický rodák Lalkovič pre stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti fsagency.eu. "Urobíme maximum pre to, aby sme postúpili. Na posledný zápas nás prišlo vonku povzbudiť 3500 našich fanúšikov, čo je veľmi slušný počet. Odvďačili sme sa im za podporu v celej sezóne, a teraz je na nás, aby sme im urobili radosť tým, že postúpime do finálového zápasu nadstavby. Ten sa hrá na konci mája vo Wembley a v ňom pôjde už o všetko," dodal autor siedmich tohtosezónnych ligových gólov Lalkovič, ktorý ako mládežník pobudol aj v akadémii londýnskeho FC Chelsea.

Prvý zápas semifinále play-off je na programe v sobotu 14. mája v Barnsley, odveta vo štvrtok 19. 5. na ihrisku Walsallu. Úspešnejší prenikne do finálového súboja o miestenku do The Championship, v ktorom si zmeria sily s postupujúcim z dvojice Bradford City - Millwall.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies