Lady Gaga chýba bežný život

NETKY.SK • 25 November 2016, 08:25 • 2 min
Lady Gaga chýba bežný život

LOS ANGELES - Americkej speváčke Lady Gaga chýba bežný život. Interpretka to uviedla počas nakrúcania americkej show CBS Sunday Morning.

slovakia

left justify in out

"Hneď ako vyjdem von, určitým spôsobom patrím všetkým. Je legálne sledovať ma na pláži a nemôžem zavolať políciu alebo požiadať ľudí, aby to nerobili. Povedala som si, že keď nemôžem byť slobodná vonku, môžem byť slobodná aspoň v mojom srdci. Chýbajú mi však ľudia. Chýba mi chodiť hocikam a stretávať bežných ľudí, pozdraviť sa s nimi a porozprávať sa o živote. Mám rada ľudí," povedala rodáčka z New Yorku.


Speváčka, ktorá v marci oslávila 30. narodeniny, sa považuje za zrelú ženu. "Mám skvelú rodinu, prácu, starám sa o ľudí okolo seba a dávam prácu tým, ktorých mám veľmi rada. Dúfam, že robím hudbu, prostredníctvom ktorej vysielam do sveta dobré správy. Tento rok som oslávila tridsiatku a som už zrelá žena. Viem s istotou, čo chcem a to považujem za úspech. Chcem byť niekým, kto bojuje za správnu vec, nie za viac pozornosti, slávy a chvály," vyjadrila sa.


Lady Gaga, vlastným menom Stefani Joanne Angelina Germanotta, sa preslávila skladbami Just Dance a Poker Face z debutového albumu The Fame (2008). Po ňom nasledovali štúdiovky Born This Way (2011), Artpop (2013), Cheek To Cheek (2014), ktorú nahrala so spevákom Tonym Bennettom, a Joanne (2016). Zahrala si vo filmoch ako Machete zabíja (2013), Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil (2014) či v piatej a šiestej sérii antológie American Horror Story (2011) s podtitulmi Hotel a Roanoke, pričom za výkon v sérii Hotel získala Zlatý glóbus. Magazín Forbes ju označil za najvplyvnejšiu celebritu roka 2011 a viackrát ju zaradil medzi najmocnejšie ženy sveta. Na konte má šesť cien Grammy a tiež nomináciu na Oscara za pieseň Til It Happens to You z dokumentu The Hunting Ground (2015).
Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry SITA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies