Laci Strike sa stal dvojnásobným otcom

NETKY.SK • 22 September 2014, 17:35 • 2 min
Laci Strike sa stal dvojnásobným otcom

BRATISLAVA - Tanečník Laci Strike a jeho manželka Anna sa stali dvojnásobnými rodičmi. Štyridsaťročný rodák z Handlovej o tom informoval prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

slovakia

left justify in out

"V piatok ráno sa nám narodil druhý syn Adamko. Mamina a aj on Vás srdečne pozdravujú. Všetko je v poriadku. Prepáčte, že až teraz o tom píšem, ale víkend sme si chceli užiť v kruhu rodiny. Ví lav jú!!" napísal v nedeľu a dnes na Facebook pridal aj fotografiu novorodenca.

 

 

 

"Anička to zvládla super, bez akýchkoľvek chemikálií, prirodzenou cestou. Ako Xena, ako vždy,” vyjadril sa pre portál Topky.sk tanečník, ktorý sa podľa vlastných slov do budúcnosti nebráni ani ďalšiemu dieťaťu. 

 

Laci Strike, vlastným menom Ladislav Neuschl ja známy tanečník a choreograf. Má vlastnú tanečnú školu Street Dance Academy, v ktorej odovzdáva svoje viac ako 20-ročné skúsenosti mladým talentom. S manželkou sa vzali v roku 2012. Dvojica má spolu aj trojročného syna Danka. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies