Löw: Musíme byť stopercentne pripravení, rozhodujúce budú najmenšie detaily

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 13:24 • 2 min
Löw: Musíme byť stopercentne pripravení, rozhodujúce budú najmenšie detaily

ÉVIAN-LES-BAINS - Tréner Joachim Löw chce mať na osemfinálový zápas ME proti slovenským futbalistom oddýchnutých zverencov.

slovakia

left justify in out

Konkrétnejšie body prípravy na nedeľňajší súboj v Lille (18.00) neprezradil, ale jeho realizačný tím zostavuje plán, v ktorom nechýbajú bazénová relaxácia, golf, či prechádzky na francúzskej strane Ženevského jazera. Takto vyzeral štvrtok nemeckej futbalovej reprezentácie v jej šampionátovom kempe slnkom zaliateho Évian-les-Bains.

 

Löw zdôraznil okrídlenú frázu, že jeho tím chce zostať vo Francúzsku čo najdlhšie. Preto nemá nič proti tomu, že hráči časť pobytu strávia v spoločnosti manželiek či životných partneriek. Mužstvo jedného z najväčších favoritov potrebuje profesionálne podmienky po každej stránke. "Musíme byť stopercentne pripravení. Teraz budú rozhodovať tie najmenšie detaily o tom, či dosiahneme ďalšie kolo alebo pôjdeme domov," cituje trénera DPA.

 

Nemecké médiá prirodzene pripomínajú varovanie v podobe prípravnej prehry 1:3, hoci Slováci v Augsburgu ťažili aj z absencie niekoľkých nositeľov výkonnosti súpera. Tentoraz, aj keď zostava bude minimálne do soboty tajomstvom, takmer určite nastúpia Manuel Neuer, Mats Hummels, Toni Kroos, Thomas Müller i Mesut Özil.

 

Medzi otázniky v nemeckej zostave patrí hrotový útočník Mario Gomez, ktorého jediný gól proti Severnému Írsku vlastne rozhodol, že úradujúci majstri sveta vyhrali skupinu a stretnú sa s tímom Jána Kozáka. "Nikto sa majstrom Európy nestal v základnej skupine," zdôraznil Gomez. Aj stopér Hummels vie, s kým bude mať do činenia: "Ideme hrať proti top-tímom, preto musíme pridať ešte čosi navrch a to aj urobíme."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies